Header gbg innebandyv2

Städ

Städinstruktioner

Den "stora städvagnen" med nyckeln till alla omklädningsrummen står i korridoren vid vaktmästeriet (genomgång via hallen och städförrådet). Städinstruktioner sitter på väggen.

All utrustning som behövs plus extra soppåsar, pappershanddukar och toalettpapper finns i städrummet och/eller på städvagnen

Entrémattor skakas av ute, entrén dammsugs och våttorkas.

Korridoren våttorkas

Omklädningsrum 3,4,5 och 6 skall sopas och våttorkas. Toaletter och duschar i
omklädningsrum skall våttorkas. Vita papperskorgar töms och ersätts med nya vita påsar. Vid behov fyll på toalettpapper och pappershanddukar på toaletterna. Nyckeln till pappersbehållaren finns på städvagnen.

Toaletten i korridoren städas och våttorkas. Töm papperskorgen och fyll på toalettpapper och pappershanddukar vid behov.

Sopporna slängs i stora sopsäcken på städvagnen. Är den full finns det ett soprum i korridoren där städvagnen är placerad.

Städning söndag.

På söndagskväll är det dags att städa hela hallen. Då är det bra om man är minst 4 personer. Städningen kan börja så fort sista matchen är spelad.

Samma instruktioner som för veckostädet ska följas. Dessutom tillkommer städning av omklädningsrum 1 och 2, samt läktare, café och servering.

Ställ i ordning stolarna i fiket och torka av borden. Moppa golvet.

Sopa och moppa av övervåningen, danssalen och läktaren.

Städa alla toaletterna (3 st.) på övervåningen.

Alla vita papperspåsar och stora svarta sopsäckar skall tömmas på söndagen.

Laget som spelar sista matchen på söndagen plockar bort sargen. Men det är viktigt att man plockar upp skräp som kan ha hamnat utanför sargen och att man även här byter alla sopsäckar.

TACK FÖR ER INSATS!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub