Header gbg innebandyv2

Felicia Wallin ansluter till SSL truppen från Storvreta

Publicerad 2018-07-12 12:36
Felicia
Höga såklart! Jag är en riktig vinnarskalle och vi kommer kriga för varenda poäng. Jag hoppas på att kunna bidra med att producera poäng och även att jag kan spela på flera positioner kan vara till en fördel.



Berätta för alla i Sverige vem är Felicia Wallin?
Felicia Wallin går under smeknamnet Walle och föddes 7 december 1994 på karolinska sjukhuset i Stockholm tillsammans med sin tvillingbror. Är uppväxt i en liten stad som heter Sigtuna som ligger i Stockholms norrort men har dem senaste åren bott i Uppsala då jag tog min fysioterapeutexamen i stan och även spelat innebandy där!

Du har Arlanda ibk som moderklubb men har dem senaste sju säsongerna spelat i Storvreta IBK. Hur känns det att ha spelat i samma förening så länge?
Jag har trivts väldigt bra i Storvreta och måste säga att mitt hjärta slår lite extra för klubben. Jag hoppas på att hitta samma familjekänsla som det har varit i Storvreta i IBK. Och det intrycket har jag fått!

Du har även stor erfarenhet av Distrikslags SM. Hur har det varit att spela där igenom åren?
Väldigt kul naturligtvis. Känns som distriktslags-SM är det största man kan göra som junior. Sen är det ju såklart extra kul när det även blev 2 guld och 1 brons.

Nu blir det flytt det Sveriges bästkust. Hur kommer det sig att du lämnar den trygga tillvaron i Uppsala och flyttar till Göteborg?
Jag ska plugga en specialistexamen inom idrottsvetenskap. En bra helhetslösning och ett väldigt gott intryck!

SSL nästa säsong alltså. Vad har du för förväntningar på dig själv samt laget?
Höga såklart! Jag är en riktig vinnarskalle och vi kommer kriga för varenda poäng. Jag hoppas på att kunna bidra med att producera poäng och även att jag kan spela på flera positioner kan vara till en fördel.

Du var nere 3 dagar och träffade staden samt laget. Vad fick du för känsla då?
Grymt härligt gäng, är övertygad om att jag kommer trivas som fisken i vattnet!

Till slut hur tror du det går för laget?

Vi säkrar nytt SSL kontrakt!



Vi tog oss ett snack med Coach Thomas om sitt senaste nyförvärv

Felicia är en spelare jag har följt något år och som kommer bidra mycket till vårat spel. Felicia kommer gå in som vänster back hos oss. Felicia är en placeringssäker spelare och som verkligen har blick för spelet. Jag tror att vi kommer hitta Felicia högt upp i den interna poängligan när säsongen summeras.

Är ni nöjda här eller hur ser det ut på marknaden?

Vi har krokarna ute. Och imorgon kan vi förhoppningsvis göra klart med en spelare som har SSL rutin. Men ni får hålla utkik under nästa vecka om det dyker upp något. Annars är jag nöjd med truppen som den är. Men det är alltid bra med lite rutin i truppen.

IBK Göteborg
Md 1457358225 0008 triumf glass logotyp 300x265
Md image 2016 06 02 09.52
Md ibk gbg klubbshop banner 6842
Md ladda ned
Md nordic wellness logo no symbol cmyk2
Md 001 120x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub