Header gbg innebandyv2

Målvaktsskolan är igång!

Publicerad 2019-03-11 15:13
Namnl s
Efter en lång väntan så var det dags för IBK Göteborgs målvaktsskola att starta i lördags den 9 mars i Lundenhallen.


Det har tagit lång tid att få till detta så att det passade fär alla, diskussionerna startades tidigt hösten 2018. Flera möten, mail och telefonsamtal behövdes innan vi i november kunde presentera upplägget på ett ledarmöte.

Så i lördags kl 09:00 när det var dags att starta så var det 11 förväntansfulla målvakter från våra ungdomslag på plats tillsammans med flera tränare från ungdomslagen.

Tränare för detta var två av våra målvakter från vårt dam SSL-lag. Det var Mikaela Johansson och Jennifer Gustavsson som drillade våra ungdomsmålvakter under två timmar och dom gjorde ett fantastiskt bra jobb.


Så här säger vice ordförande Leif Palmqvist om den nystartade målvaktsskolan och framtiden:

"-Träningen genomfördes på ett mycket positivt sätt av våra målvakter.

Och med tanke på hur lång tid tar av planering av det som man håller på med i klubben, så som MV-träningsskola, GDC möten och ledarmöten så hoppas vi att det finns någon som tar över detta nu när några av oss tackar för oss. Skall detta leva kvar i klubben så måste vi alla hjälpa valberedningen nu med att hitta personer som vill ta över.

Vi skall absolut inte glömma våra målvakter Mikaela Johansson och Jennifer Gustavsson för träningen idag. Sådana här spelare som vill hjälpa till behövs så klubben går en ljus framtid till mötes. Till slut vill jag tacka Sofie Engel för ett gott jobb och planering.

Tack tjejer, tack vare er gick jag hem glad från Lundenhallen idag."

Göteborg Innebandy
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub