Header gbg innebandyv2

Medlemsinformation från ordförande och vice ordförande.

Publicerad 2019-02-27 20:02
Df8d597c 6d87 4e09 9ce7 dc255ade9775
Till alla medlemmar i Göteborg Innebandy:

Nu har det gått två år sen vi klev in i en förening som hade stora utmaningar på många områden. Vitycker vi har kunnat jobbat tillsammans och rättat till mycket och i våra ögon är det idag en förening som har framtidstro och en mycket bättre klubbkänsla och en stabil grund att stå på.

Sen finns det förstås mycket kvar att göra tillsammans med tex att möta barnkonventionen och RF-s mål 2025. Men även givetvis sportsliga utmaningar på både elit och breddidrotten.


Det har varit fantastiska två år med mycket skratt men även fruktansvärt mycket jobb och långa dagar och kvällar men det har det verkligen varit värt.

Men det är nu dags för oss att tacka för ert förtroende ni givit oss i form av förtroendeposter i föreningen.

Vi ser nu båda att det är dags att lämna över förtroendeposterna till nya krafter och nya eldsjälar. Vi ser att det inte längre är möjligt att kombinera vårt arbetsliv och sociala liv med dessa förtroendeuppdrag i föreningen och därför kommer vi inte vara valbara för omval till några förtroendeuppdrag i föreningen.

Vi vill tillägga att det nu är alla medlemmars skyldighet att tänka till och hjälpa vår valberdning med förslag på nya förtroende personer till föreningsstyrelse inför årsmötet i juni och vi hoppas att alla våra medlemmar inte glömmer av att årsmötet är det viktigaste en förening har.

Så vi uppmanar alla gamla som nya medlemmar att delta och även göra sin röst hörd, det är då vi bygger en förening för framtiden.


Med vänliga hälsningar

Niklas Sjöström. Leif Palmqvist

Ordförande. V. Ordförande

IBK Göteborg

Göteborg Innebandy
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub