Header gbg innebandyv2

Mikaela Johansson tror på en rolig och fartfylld match mot Täby FC IBK

Publicerad 2018-11-23 12:10
46668706 489792888198027 8898234061835730944 n
"Det kommer vara högt tempo med många lägen åt båda håll"

Hur är stämningen i laget efter två förluster med mycket insläppta mål?

Stämningen är ändå bra, vi var förberedda inför de två matcherna att det skulle bli tufft och resultatet har inte påverkat oss så mycket. Självklart känner vi nog alla att vi hade velat ha jämnare resultat, men vi tar med oss mycket nyttigt från dessa matcher.


Vad tar ni med er från de senaste två matcherna, där ni har mött topplag, som skulle gynna er när ni möter Täby på lördag?

Främst att inte stirra boll. Men så har vi märkt väldigt tydligt var och hur vi blir straffade i vårt försvarspel, så vi har diskuterat om de punkterna och hur vi ska lösa det defensivt framöver. Så vi tar med oss de lärdomarna.


På lördag blir det premiär i den nya hallen, vad tycker du om det?

Det ska bli jättekul! Min första träningsvecka i hallen nu och känslan är riktigt go. Golvet är perfekt för oss målisar och med tanke på skottkvalitén som utespelarna har visat upp i veckan så tror jag dem är mer än nöjda också.


Hur tror du matchen kommer se ut och är det något extra du som målvakt kommer ha i åtanke när det är Täby som står för motståndet?

Det kommer nog bli en rolig och fartfylld match, där det kommer vara högt tempo med många lägen åt båda håll. Vi mötte Täby på försäsongen och de har snabbt bolltempo där de hittar varandra bra med diagonalare och är farliga på bortre stolpen, så som målvakt kommer det vara viktigt att röra sig rätt och vara med på deras passningarna diagonalt.

Elin Persson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub