Header gbg innebandyv2

Sanna Browaldh inför Karlstad

Publicerad 2018-12-14 17:24
48197947 266567634216581 3832727174549340160 n
"Jag ser inga hinder för att vi inte ska ta tre poäng på lördag!"

Senaste matchen ni spelade var mot Endre för två veckor sedan, vad tycker du om den matchen och vad har ni som lag sagt att ni ska ta med er till mötet mot Karlstad?

Jag tycker att vi ska få med oss iallafall en poäng från Endre matchen. Jag tycker att vi utvecklas för varje match vi spelar och det visade vi matchen mot Endre där vi var nära på att ta en seger.


Nu på lördag så är det sista matchen sedan har ni mött alla lag en gång och har riktigt fått känna hur det är att spela i SSL. Vad är dina reflektioner efter första halvan av säsongen?

Att det är verkligen en helt annan nivå, snabbare spel/bolltempo, bättre spelare osv men jag tycker att vi visar att det är i SSL vi ska spela i.


Sista motståndet blir, som tidigare nämnt, Karlstad. Vad är dina tankar inför matchen och på vilket sätt kommer Karlstad vara ett hinder för er att ta en vinst?

Alla är supersugna på att ta poäng så alla kommer ge allt. Tror det kommer bli en fartfylld, tuff och jämn match, med mycket kontringar, bollinnehav och lite fin-lir från våran sida iallafall. Båda lagen behöver poängen men jag ser inga hinder för att vi inte ska ta tre poäng på lördag!


Ni har en tung rad av förluster i bagaget inför denna match. Är det något som påverkar dig eller laget?

Inget som påverkar oss skulle jag säga. Klart att det är surt att förlora men vi visste att det skulle bli ett tufft block nu och det gör oss bara mer revanschsugna på de kommande matcher.


Du är en av lagets bästa poängplockare. Känner du press att behöva leverera mål och vad tror du om din egna skörd på lördag?

Absolut att jag känner en press på att göra poäng men det är inte lika lätt denna säsongen. Svårt att säga men hoppas väl på att kunna göra några poäng iallafall.

Elin Persson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub