Header gbg innebandyv2

Våra ordförande delar med sig av sina tankar.

Publicerad 2021-01-19 09:38
939384784
Nu har vi ett nytt föreningsår/idrottsår framför oss! Tyvärr startar det som det förra slutade med nedstängda hallar, stängda mötesplatser och inställda serier, cuper mm. Att inte kunna göra det man älskar och brinner för, vilken idrott det än må vara, eller att träffa vänner, lagkamrater, tränare, släktingar med mera under stora delar av halva 2020 har aldrig hänt i vårt land.


Den sporten vi brinner för är extra hårt drabbad då det är en inomhusidrott. Restriktionerna slår betydligt hårdare mot vår idrott tyvärr. Vi ser väl nu lite ljus i tunneln med vaccinet som har börjat att nå oss. Vi hoppas att man snart släpper på ned stängningen av hallar och mötesplatser inomhus så att träningar kan få startas upp .

Vi vet att vi som håller på med lagidrott saknar just det laget träna ihop träffas tjöta o omklädningsrummet mm. Vi har skrivit det förut men kan inte skriva det för många gånger. Att ni fortsätter som ni gjort att träna individuellt är otroligt viktigt.

Men kämpa på det sista nu!!!

Vi som föreningsvandrar från föreningen träffar många barn och ungdomar varje helg. Och deras budskap är tydligt: vi har inget att göra och allt är bara tråkigt.

Vi träffar ungdomarna lite överallt i stadsdelen, i alla väder från regn till många minusgrader, på skolgårdar, i trappuppgångar, idrottsplatser och dem saknar sina idrottsmötesplatser givetvis.

Vi har ställt frågan ett antal gånger: Vad gör ni här? Hänger här bara det finns inget att göra och vi kan ju inte vara någonstans allt är ju typ stängt.

All den nedstängningen av föreningslivet och deras verksamhet från idrotten till mötesplatser har kanske varit nödvändig för att minska pandemin, det tror jag, men nu är det otroligt viktigt att vi orkar starta upp och med full gas framåt när restriktionerna släpps.

Till exempel att planera att vara med på cuper när seriespelet nu blivit som det blivit och så att alla hittar tillbaka till föreningslivet och vår idrott och mötesplatserna och glädjen med det .

Vi kommer givetvis följa och hålla alla tummar som går att man lättar på vissa restriktioner redan nu den 24/1 och återkommer så fort vi bara vet hur det blir.


Med vänliga föreningshälsningar:

Niklas Sjöström och Leif Palmqvist

Ordförande och v. Ordförande

Göteborg Innebandy.
Md 1457358225 0008 triumf glass logotyp 300x265
Md image 2016 06 02 09.52
Md ibk gbg klubbshop banner 6842
Md ladda ned
Md nordic wellness logo no symbol cmyk2
Md 001 120x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub