Header gbg innebandyv2

Vill du bli ledare för innebandydagis och innebandyskolan?

Publicerad 2021-08-28 20:39
Bli en del av innebandydagis och innebandyskolan! Just nu söker vi två stycken som vill leda innebandydagis och innebandyskolan!

Den 18 september drar äntligen innebandydagis och innebandyskolan igång igen! Vi vill inte bara hälsa nya och gamla deltagare tillbaka till innebandydagis och innebandyskolan! Nu söker vi även två stycken nya ledare eller spelare som vill leda och utveckla innebandydagis och innebandyskolan! Vi söker dig som är född 2005 eller tidigare, du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utav att vara ledare utan det räcker med att du exempelvis spelar innebandy idag eller kanske gjort när du var yngre. Både ung som gammal.

Vi har idag tre stycken grupper på innebandyskolan som tränar mellan klockan 09:00 och 12:20 på lördagar, i Torpahallen!

Vill du utveckla, leda och göra innebandyn till något roligt på lördagar, skicka ett mail till: ungdom@goteborginnebandy.se
I mailet vill vi att ni uppger namn, hur gammal du är och en kort motvering till varför just du är sugen på att leda innebandyskolan och innebandydagis framåt. Givetvis utgår en viss ersättning till dig som vill ta sig an detta viktiga uppdrag, i vår förening!

Vill du skapa förutsättningar för en aktiv fritid och göra lördagar till en rolig upplevelse, då är du varmt välkommen!

Ungdom
IBK Göteborg

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub