Header gbg innebandyv2

Alice! Alice! Who the f..k is Alice?

Publicerad 2016-06-09 21:26
Precis som det flitigt spelade After-ski-låten frågar vill hemsidan veta mer om damernas nyförvärv Alice Bengtsson.

Hej Alice, varmt välkommen till Göteborg innebandy! Berätta lite om dig själv för de som inte känner dig.

Hejsan och tack så mycket!

Jag är glad 22-åring som har spelat innebandy ett ganska bra tag nu. Spelade tidigare i Pixbo Wallenstam och innan dess Lindås Waves. För tillfället går jag sista året på Chalmers där jag bara om någon vecka tar examen! Jag är en positiv tjej som ser oerhört mycket fram emot nästa säsong!

Du kommer ju närmast från Pixbo, vad var det som fick dig att byta klubb inför kommande säsong?

Jag kan väl medge att det inte var det lättaste beslutet. Jag har trivts bra i Pixbo i många år men kände att det var dags för nya utmaningar. Så efter förfrågan föll det på Göteborg, som är ett lag med spelskickliga individer och där försvaret och anfallet är lika viktiga beståndsdelar. Möjligheten att kvala och gå upp är ju oerhört spännande också!

Under föregående säsong spelade dumot Göteborg, hur upplevde du Göteborg som lag när du stod på andra sidan?

Som sagt tycker jag Göteborg är ett väldigt spelskickligt lag. Vet att försvaret varit deras starka sida och de har de visat också, kommer ihåg att det var väldigt svårt att göra mål sist…

Du har hunnit genomföra några träningar med Göteborg redan, hur upplever du laget nu när du träffat dom på nära håll?

Åh tycker alla har varit väldigt goa och tagit väl hand om mig. Träningarna har varit seriösa men roliga och man märker att det är ett gott gäng.

Vilka förväntningar har du på laget och dig själv inför kommande säsong?

Förväntningarna på mig själv är att öka målproduktionen då förra säsongen var sådär för mig poängmässigt. Jag har även som mål att utvecklas både som spelare och person och vara en viktig bricka i Göteborgs lagbygge. Förväntningarna på laget är att nå kvalet mot SSL men att vi på vägen ska ha väldigt roligt och visa publiken på ett underhållande spel.

Vad kan publiken i Torpahallen förvänta sig att få se av Alice påinnebandyplanen?

Haha oj. Ja, jag gillar ju att dribbla och skjuta så det blir väl lite av båda!

Än en gång, varmt välkommen och lycka till kommande säsong!

Tack!

Tränare Christoffer Lindberg säger så här om Alice.

I Alice får vi förstärkning i de delar vi verkligen behöver förstärka. Vi får in en right-skytt som är duktig på att göra poäng och bidra i det offensiva spelet men som samtidigt är duktig i det taktiska spelet i försvaret.En tjej som håller mycket hög klass och det ska bli riktigt roligt att se henne i laget!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub