Header gbg innebandyv2

Första nyförvärvet in

Publicerad 2017-07-10 09:21

Nu är det dags för damerna att bli aktiva på hemsidan.
Vi har redan presenterat spelare på Facebook sidan så då passar det väl bra att även lägga upp intervjuerna här på hemsidan.

Första tjej ut är ingen mindre än PAULINE FYLKE! Hej Pauline och kul att äntligen få presentera dig för fansen. Berätta lite om dig själv, vem är du?

Hej och tack så mycket det känns bra. Jag är 21 år och jobbar på GB Glace till en vardag. Folk brukar beskriva mig som en glad och rolig person. Utanför jobb och innebandy gillar jag mat, se nya platser, musik och umgås med vänner sena sommarkvällar!

Finns det någon skillnad på privata jag och ditt innebandy jag?

Privat är jag en riktigt oseriös person som försöker få alla att le. På plan är jag tvärtemot, väldigt seriös och är inte rädd för att hetsa.

Hur kommer det sig att du väljer att spela för Göteborg kommande säsong?

Mycket har med att göra att jag vill utveckla min innebandy med nya kunskaper som jag tycker Göteborg kan ge mig. Ni känns som ett riktigt starkt lag både på och utanför plan och det hade varit kul att vara en del av!

Vad är enligt dig själv dina främsta egenskaper på planen?

Det är nog min spelförståelse och känslan för när och var jag ska lägga passningarna.

Vad har du fått för bild av tjejerna i laget?

Har följt er på sidan av förra säsongen och fått bilden av att ni är en riktigt lagmaskin där alla är en viktig pusselbit.

Vad vet du egentligen om tjejerna i laget?

Svårt att säga när jag inte känner jättemånga i laget men vet ju att ni alla är vinnarskallar och välkomnat oss nya väldigt bra!

Vad säger coach Thomas om första nyförvärvet?

Pau är en helt fantastisk spelare att beskåda. Inte den som gör mycket väsen för sig på planen men när man studerar henne ser man vilken betydelse hon har för laget. Med en blick för spelet, otroliga handleder och en otrolig kämpar anda där laget går före jaget passar hon perfekt in i IBK Göteborg. Plus att vi nog kommer få se några volley mål från Paus klubba. Tack Thomas och Pauline, välkommen till Göteborg

/// Therese Sundby

Therese Sundby
Md 1457358225 0008 triumf glass logotyp 300x265
Md image 2016 06 02 09.52
Md ibk gbg klubbshop banner 6842
Md ladda ned
Md nordic wellness logo no symbol cmyk2
Md 001 120x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub