Header gbg innebandyv2

"Perra" är otroligt sugen på att ta 3 poäng

Publicerad 2019-11-09 09:42
75199929 962776957423319 3651188643638280192 n
Centern Pernilla Hermansson om att möta Hovslätts IK efter förlust senast mot IBK Lund.

Förlust igen förra helgen mot IBK Lund på bortaplan med de relativt stora siffrorna 5-0. Vad säger du om matchen?

Jag tycker att vi gör en bra första period, och skapar många bra lägen som vi tyvärr inte sätter. I andra perioden är det ganska stressigt och rörigt, och vi får problem när Lund sätter lite högre press. Tredje tycker jag är bättre än andra, men saknar kanske riktigt vassa målchanser. Lund utnyttjar sina lägen som de får när vi börjar trycka lite högre, vilket gör att det rinner iväg målmässigt. Summa summarum är att vi måste sätta våra lägen som vi får i första perioden, det är där jag tycker att vi förlorar matchen.

Vad finns det att lära från en sådan match?

Det finns mycket att lära, dels att vi måste prestera och göra i jobbet i 60 minuter, annars finns det många hungriga lag som kommer göra det tufft för oss. Sen måste vi vara fokuserade när lägena väl kommer, och fortsätta med vårt eget spel oavsett hur motståndarna spelar.

Imorgon möter ni Hovslätts IK, hur går tankarna?

Kul med match igen, är otroligt sugen på att ta 3 poäng. Tycker att alla femmor har sett heta ut på träningarna i veckan, och jag hoppas att det kommer visa sig under matchen också.

Varför ska folket ta sig till Lundenhallen för att se matchen?

För att se ett revanschsuget lag slita i 60 minuter, och förhoppningsvis bjuder vi på en och annan go spelvändning också. Man kommer även ha chansen att vinna ett presentkort från Lejonet och Björnen, vem vill inte ha det?