Talangutveckling
Header gbg innebandyv2
Md s ndagesterflyer

På fredag smäller det!

15 aug, 2015
Sm square grundstenar
Efter en välbehövlig vila över sommaren så är innebandyn äntligen igång. Gulle & Elias har planerat klart och väntar på att spelarna skall dyka upp. Läs mer

Talangerna släpps ut på grönbete!

9 aug, 2015
Sm square fredag 2
Efter lång väntan över sommaren så är det dags för lite talangträning. Torpahallen är bokad och äntligen har Göteborg Innebandy talanger fått flytta hem.....Gulle & Elias har lagt upp planerna för kommande veckor och ser fram emot träningsstart! Läs mer
Md talang

Talangträningen närmar sig

6 aug, 2015
Gulle & Elias planerar för fullt. Schemat är fyllt av roliga övningar. Vi längtar efter träning nr1! Läs mer

Sommaruppehåll!

2 jun, 2015
Äntligen sommar och vi kan vila oss i form inför nästa säsong!??! Läs mer

Sofi Selkäinaho inför kvällens derby

15 mar, 2019
Sm square 54523625 322293465303448 1932699428813012992 n
"det är bara ut och köra" Läs mer

Målvaktsskolan är igång!

11 mar, 2019
Sm square namnl s
Efter en lång väntan så var det dags för IBK Göteborgs målvaktsskola att starta i lördags den 9 mars i Lundenhallen. Läs mer

Fortsättningen för Världens bästa liga

5 mar, 2019
Sm square loggo ibk
Den utdragna konflikten mellan Svenska Innebandyförbundet (SIBF) och Föreningen Svenska Superligan (FSSL, bestående av alla föreningar i Svenska Superligan) rörande ett avtal för ligans framtida utveckling har nu nått vägs ände efter att SIBF för andra gången inom tre månader har avslutat förhandlingarna innan de ens har startat. Läs mer

Medlemsinformation från ordförande och vice ordförande.

27 feb, 2019
Sm square df8d597c 6d87 4e09 9ce7 dc255ade9775
Till alla medlemmar i Göteborg Innebandy: Läs mer

Valberedningen informerar 2019-02-27

27 feb, 2019
Sm square loggo ibk
Föreningen står inför årsmöte och som tidigare tillkännagivits så har sittande ordförande Niklas Sjöström flaggat för att han inte ställer upp för nyval på ordförandeposten. Läs mer
Här visas nyheter.

Välkomna till TALANGUTVECKLINGSSIDAN

Från och med hösten 2014 bedriver Göteborg Innebandy individuellt inriktade innebandyträningar som ska vara ett hjälpmedel för alla ambitiösa, träningsvilliga ungdomar i Göteborg Innebandy med rättinställning. Träningarna riktar sig till både tjejer och killar som är födda mellan 2002-1999.

Vi tränar tillsammans över köns, ålders och laggränser och ALLA som tycker det är roligt med innebandy och gillar att träna och samtidigt vill utveckla både spel och teknik är välkomna till Svindeln

Gunnlaugur Frimannsson kommer tillsammans med föreningens duktiga elit- och ungdomstränare ansvara för Göteborgs bästa innebandyträningar. Vi kommer att utnyttja den kunskap som finns hos klubbens duktiga ungdomstränare och krydda detta med tips och övningar från SSL tränare. Te.x vår egen Micael Svensson och Pixbos David Jansson. Genom direkt kontakt med tränare på högsta nivå så riktar sig träningarna in på de saker som är viktiga i dagens snabba innebandy.

Vi ser fram emot att få ta emot både killar och tjejer från föreningen och tillsammas bli bättre innebandyspelare och lära känna varandra inom föreningen än bättre. Är du född 2002-1999 så är du varmt välkommen till våra träningar i Svingeln mellan 16.30-18.00 på måndagar.

Är du intresserad av att vara med eller har ytterligare frågor om träningen är du välkommen att kontakta Gunnlaugur som gärna berättar mer om upplägget och framtida planer med träningen och Talanguvecklingen!

Tränare

Gunnlaugur Frimannsson 0722-020872
Elias Johannesson 0703-398725


Md fredag 2
Mål o visioner
Md 2015 01 26 18.14.10
KILLAR O TJEJER, UNGA O GAMLA. TRÄNAR TILLSAMMANS
Bild
Gustav ser till att alla vet vad som gäller!

Träningen

Vi strävar efter att talangträningarna skall vara roliga o fartfyllda med fokus på den individuella skickligheten. Tjejer o killar tränar tillsammans och nöter passningar, mottagningar, finter och skott. Stor vikt läggs på individuella övningar där deltagarna oberoende av varandra kan vidareutveckla och förbättra sin klubbteknik och bollkänsla.

Genom samarbete med klubbens framgångsrika o duktiga tränare ser vi till att få alla tips och idéer vi kan och tränar på detta tillsammans. Genom samarbete med erfarna och duktiga elittränare håller oss uppdaterade med vad som verkligen krävs för att uppfylla sina egna förväntningar.

Vi kommer att förbättra spänst, snabbhet o koordination genom uttänkta övningar och lånar friskt från andra idrotter för en varierad och rolig träning. Vill man bli duktig i en idrott så är det viktigaste av allt att man utvecklas som atlet och strävar efter att bli allmänt mer vältränad.

Bra inställning är en fundamental del av vår träning! Motiverade och träningsvilliga spelare som brinner för sin innebandy kommer att gå långt och har störst möjlighet att verkligen kunna uppfylla sina drömmar.

Under träningspassen är det Gunnlaugur och Elias som tar hand spelarna och ser till att övningarna flyter på och tipsar alla om de delar som de skall jobba på och försöka förbättra.

Målsättningen är att filma klubbrörelsen hos spelarna för att lättare kunna visa på saker som är bra eller dåliga.

Väl mött på träning!

Hälsar Gunnlaugur och Elias

Md logga

Rätt träning från början är viktigt för alla!

Md s ndagesterflyer
Md wp 20140319 19 04 15 raw
Finn ett fel!!! Vänd på skärmen för att se svaret.......
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub