Header gbg innebandyv2

Livesändning av matcher

Vi sänder matcher live ifrån Torpahallen och Lundenhallen via streamingtjänsten LiveBarn.

Du som önskar följa dina barn och ungdomar, skapar enkelt ett konto och betalar en månadsavgift (99kr/mån) för ditt abonnemang.
I samband registreringen används en specifik Promo Code: SWED-5040. Koden är kopplad till vår förening, vilket resulterar i att en del av din abonnemangsavgift ger ett bidrag till föreningen så länge abonnemanget är aktivt!

Finns det en LiveBarn-kamera tillgänglig i idrottshallen så kan du logga in på ditt konto och se aktiviteten live eller i efterhand.

En LiveBarn streamad sändning kan ses på flera olika sätt, t ex via en iOS app (iPhone eller iPad), Apple TV samt olika webbläsare och under hösten kommer även en Android app att lanseras.Som förening är vi positiva till att LiveBarn finns i våra hallar. LiveBarn ger oss en möjlighet att livesända hela vår verksamhet (träningar, matcher, cuper, camper, sommarläger etc) vilket i sin tur ger helt nya möjligheter att följa sina idrottande barn och ungdomar. Ur ett föreningsperspektiv ser vi att det kan tillföra en kvalitetshöjning. Det blir enklare för tränare att inspireras av varandra och för våra utövare att se sig själva. Vi ser också att spelare och tränare enklare kan använda video i utbildningssyfte på ett sätt som bara elitklubbar kunnat erbjuda.

LiveBarn har i samarbete med Göteborgs Stad Idrott och Föreningsförvaltning installerat streamingtjänsten i Torpa- och Lundenhallen. LiveBarn är ett kanadensiskt bolag och världens största live-streamingtjänst av amatöridrott. LiveBarn finns idag i över 2 500 idrottsanläggningar runt om i världen och växer med 100 nya anläggningar varje månad.

Mer information om LiveBarn finns på https://livebarn.com/sv/features

Md 1457358225 0008 triumf glass logotyp 300x265
Md image 2016 06 02 09.52
Md ibk gbg klubbshop banner 6842
Md ladda ned
Md nordic wellness logo no symbol cmyk2
Md 001 120x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub