Header gbg innebandyv2

Sofie Engel ny huvudtränare i IBK Göteborg

Publicerad 2019-02-01 15:16
Loggo ibk
IBK Göteborg gör en omorganisation i ledarstaben runt föreningens SSL-lag. Sofie Engel tar rollen som huvudtränare och Thomas Nielsen blir assisterande tränare. Ledarstaben förstärks även med Andreas Burman som assisterande tränare.

Efter en stark inledning av SSL-säsongen går numera IBK Göteborg kräftgång i nedre delen av tabellen. För att försöka vända den negativa trenden möbleras det därför om i ledarstaben. Sofie Engel, som tidigare varit både spelare och ledare i föreningen, blir huvudtränare medan Thomas Nielsen stannar kvar som assisterande. Dessutom kommer Andreas Burman in som ny assisterande tränare. Han kommer att kombinera sin roll i IBK Göteborg med nuvarande uppdrag i Floda IBK. Övriga ledare i tränarstaben erbjuds att vara kvar med andra roller inom föreningen.

– Det är viktigt för oss i IBK Göteborgs styrelse att understryka att alla ledare har erbjudits att vara kvar och att inga avtal sägs upp, säger Niklas Sjöström, ordförande i föreningen. Det är en viktig markering från oss att vi tycker ledarna är viktiga för föreningen och att de personligen inte ska ta på sig ansvaret för uteblivna resultat. Ansvaret är delat mellan ledare, förening och spelare. Därför blir det en omorganisation som förhoppningsvis leder till att vi tar till vara på all den kompetens som finns kring laget. Jag önskar ledare och spelare lycka till och vi i föreningen står bakom våra lag i vinster och förluster för tillsammans är vi ett starkt IBK Göteborg.

För mer information, vänligen kontakta

Magnus Söderqvist Wall

Elitansvarig

0723-160070

magnus.soderqvist-wall@goteborginnebandy.se

Md 1457358225 0008 triumf glass logotyp 300x265
Md image 2016 06 02 09.52
Md ibk gbg klubbshop banner 6842
Md ladda ned
Md nordic wellness logo no symbol cmyk2
Md 001 120x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub