Header gbg innebandyv2

Victoria Wallenstam inför det historiska derbyt

Publicerad 2018-11-26 16:00
46663198 552991348461845 5276518652013707264 n
"Det har aldrig hänt innan att två damlag från Göteborg har mötts i SSL"

I söndags blev det ett fall mot Täby, vad tyckte du om matchen?

Jag tyckte att matchen mot Täby inte speglar det resultat som blev, utan vi ägde matchen under två perioder. Tyvärr hade vi inte domarna med oss, som jag tyvärr tycker förstörde matchen. Vi fick väldigt många billiga utvisningar som gjorde att det kunde få övertaget över matchen vilket var väldigt orättvist.


Vad är det viktigaste att ta med sig från den matchen?

Det vi tar med oss från matchen är att vi aldrig ska sluta kämpa. I slutet lade vi alldeles för mycket fokus på domarna. Vi måste behålla lugnet och fokusera på rätt saker, det är en viktig sak som vi tar med oss från matchen.


På tisdag möter ni Pixbo i Lisebergshallen och det kommer vara en speciell match i flera bemärkelser. Varför tycker du att folk ska slita sig från vardagen för att se denna match?

På tisdag är det dags för ett historiskt derby. Det har aldrig hänt innan att två damlag från Göteborg har mötts i SSL. Därför tycker jag att folk ska slita sig från sin vardag och komma och heja, speciellt på oss eftersom det är vårat första år i SSL.


På söndag möter ni även Endre vilket betyder att det är tre matcher inom loppet av en vecka, på vilket sätt laddar du bäst om när det är så intensivt med matcher?

När det är så många matcher på sån kort tid är det viktigt att äta och sova rätt. Jag laddar som bäst genom att äta bra och att umgås med min sambo Charlotta, samt med familj och vänner. Även att åka ut och rida på mina hästar är väldigt avkopplande som påverkar mig väldigt positivt.


En sista fråga; hur tror du dessa två matcher kommer sluta?

Jag hoppas såklart att vi vinner båda matcherna, men jag tror att om vi vinner mot Pixbo så åker vi på förlust mot Endre och om vi åker på förlust mot Pixbo så tror jag vi vinner mot Endre.

Elin Persson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub